Kachels Merk (Carinci)

Toont alle 3 resultaten

Pelletkachel

Een pelletkachel is een automatisch gestuurde verbrandingskachel. Deze kun je het beste vergelijken met traditionele houtkachels, echter worden pelletkachels elektronisch bestuurd en zijn een stuk moderner. Bij Trendyverwarmen.nl vindt je diverse soorten pelletkachels en CV pelletkachels.

In een pelletkachel stop je de zogeheten pellets die worden verbrand om warme lucht te produceren. Deze warme lucht verwarmd vervolgens jouw woning! De voordelen van pelletkachels zijn:

  • Moderner doordat ze elektronisch worden bestuurd
  • Sfeer van een traditionele houtkachel blijf je houden
  • Geeft een aangename warmte af

Pellets zijn kleine houten staafjes, ze worden onder hoge druk samengeperst. Pellets zijn, afkomstig uit de houtindustrie, gemaakt van schoon resthout. Er worden geen bomen voor gekapt wat maakt dat pellets milieuvriendelijk zijn. Wij hebben diverse soorten pellets als brandstof voor je in ons assortiment.

Terrashaarden

Oorspronkelijk werden terrashaarden, net als andere verwarmingsmethoden, met gas verwarmd. Nu, een aantal jaar later, zijn er alternatieve verwarmingsmethodes voor een scala aan doeleinden beschikbaar, ook voor terrasverwarming. Trendyverwarmen biedt terrashaarden aan die net als de pelletkachels werken op pelletkorrels.

De terrashaard van Trendyverwarmen is bij gebruik de helft goedkoper ten opzichte van normale terrasverwarming. Dit is niet het enige voordeel. Een terrashaard is naast de goedkopere kosten ook milieuvriendelijker en stoot het minder fijnstof uit. Op deze manier doe je ook een milieuvriendelijke aankoop.

Soorten brandstof

Op diverse manieren kan er gestookt worden. Namelijk op:

Meer informatie

Bent je geïnteresseerd? Dan kun je gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Heb je nog vragen of wil je liever iemand persoonlijk spreken voor passend advies? Dat kan! We staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van het juiste product. Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@trendyverwarmen.nl, te bellen naar 0524-563739 of stuur een Whats App bericht naar 0542-563739.