CV pelletkachel wandmodel kopen?

Wil jij een CV pelletkachel wandmodel kopen? De meeste mensen zullen al wel bekend zijn met de traditionele CV pelletkachels. De CV pelletkachels zijn aan te sluiten op de centrale verwarming. Het is een volautomatisch gestuurde kachel waarin pelletkorrels worden verbrand om warmte op te wekken. De CV pelletkachels hebben geavanceerde techniek waardoor zij kunnen uitblinken in een optimale verbranding die hoge rendabiliteit ten gevolge heeft. Echter was er altijd wel één nadeel: het formaat van deze CV pelletkachel. Uniek bij Trendyverwarmen is dan nu het CV pelletkachel wandmodel!

Toont alle 3 resultaten

Wat is een CV pelletkachel wandmodel?

Uiteindelijk is het CV pelletkachel wandmodel van het merk Magikal een kleinere, en vooral handigere uitvoering van de traditionele CV pelletkachels. Door haar uniek formaat past zij uiteindelijk in een stuk meer woningen waardoor meer mensen de voordelen van dit product kunnen ervaren. Het product is, zoals de naam doet vermoeden, op de wand te bevestigen in plaats van op de grond. Hierdoor is het een stuk makkelijker om het in een woning te verwerken. Tevens kan het wandmodel ook gewoon op zolder hangen zodat het zo veel mogelijk uit het zicht is in jouw woning.

Hoe werkt het CV pelletkachel wandmodel?

Ook qua werking is het CV pelletkachel wandmodel niet veel anders dan de reguliere CV pelletkachels. Het reservoir wordt gevuld met pellets welke middels een vijzel vervoerd worden naar de vuurkorf en tot verbranding worden gebracht. Dit gebeurt op een automatisch vooringesteld tempo zodat je zelf de temperatuur kunt bepalen, en ook specifieke tijdperiodes kunt hanteren voor bepaalde temperaturen. Nog één groot voordeel van het wandmodel is dat door de lange aanzuigslang (van zo’n 6 meter) de pelletkorrels gewoon beneden kunnen blijven liggen. Zakken met pelletkorrels kunnen nogal zwaar zijn en dus scheelt het behoorlijk dat deze niet naar boven hoeven worden gebracht!

Bestel eenvoudig online bij Trendyverwarmen!

Interesse in het CV pelletkachel wandmodel? Bestel dan eenvoudig online bij Trendyverwarmen! Wil je ook de installatie door ons laten verzorgen? Vraag dan (geheel vrijblijvend) een offerte aan of neem contact met ons op. Wij denken graag met jouw persoonlijke situatie mee en voorzien je graag van een passende oplossing.