• 100% gegarandeerd hoogste rendement
 • Testlocatie in Oldebroek
Winkelwagen

Hybride warmtepomp ervaringen en voordelen

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen over de technische aspecten van een hybride warmtepomp. Ook kunnen we je vertellen over onze service en over hoe tevreden onze klanten zijn. Maar echte verhalen van echte klanten vertellen de ervaringen met hybride warmtepompen natuurlijk veel beter. Vragen als wat is het stroomverbruik met hybride warmtepompen en wat is daadwerkelijk de terugverdientijd van een hybride warmtepomp kunnen beantwoord worden door onze klanten. Je leest het in de ervaringen hieronder.

Voordelen hybride warmtepomp

Het grootste voordeel van een hybride warmtepomp is dat deze geschikt is voor vrijwel elke woonsituatie. Voor een normale warmtepomp is het vaak noodzaak om een extreem goed geïsoleerd huis te hebben. Bij een hybride warmtepomp is dit niet nodig, alhoewel het natuurlijk wel nóg beter is als je huis wel goed geïsoleerd is. De hybride warmtepomp is een makkelijke stap naar verduurzaming. Het hybride systeem is gemakkelijk te integreren in een combinatie met verschillende soorten van verwarmingssystemen zoals vloerverwarming, ventilator convectoren en radiatoren. Een hybride warmtepomp garandeert energiebesparing voor de gebruiker.

Deze klanten gingen u voor

Oudleusen | Airco Haier Tundra 2.5 kW

Verkoop
Installatie
Lees meer

Nieuw-Amsterdam | Airco Haier tundra 5.0 kw

Lees meer

Klazienaveen | Airco Haier tundra 2.5 kw

Verkoop
Installatie
Lees meer
Bekijk al onze projecten

Reviews

Wat hebben andere mensen te zeggen over Trendyverwarmen.nl?

 • Goede bereikbaarheid en service. Goed advies aan de telefoon en op locatie goede service geleverd met uitleg. Toppers echt een aanrader

  Mathijn

  Geplaatst op: 2023-03-15 09:17:38
 • Onlangs zonneboilerset met 4 panelen en boilervat bij Trendy Eco gekocht en in samenwerking geinstalleerd. Goede ervaring met ze: zeer sympathiek, meedenkend, behulpzaam en betrouwbaar. Echt een aanrader. Het systeem werkt inmiddels perfect.

  Onno

  Geplaatst op: 2023-02-16 10:10:02
 • Top service! We hebben een huis gekocht waar TrendyVerwarmen jaren geleden de pelletkachel heeft geleverd. Zelfs nu nog helpen ze ons wanneer we vragen hebben. Heel fijn!

  Maikel

  Geplaatst op: 2023-01-16 16:17:45
 • Trendy Eco heeft geweldig goed, geduldig, vakkundig en snel geholpen bij een storing van mijn pellet-cv. Ze laten je zeker niet in de kou zitten! Fijn dat zulke service nog te vinden is.

  Marnix Simonis

  Geplaatst op: 2022-11-24 14:32:37