Ozongenerator kopen?

Bent u op zoek naar een ozongenerator om bij u thuis bijvoorbeeld nare geurtjes te verwijderen? Dan bent u bij Trendyverwarmen aan het juiste adres! Met de O3 Ozonozone Ozongenerator kunt u namelijk geuren bestrijden maar daarnaast ook bacteriën. Door het gebruik van de luchtreiniger kunt u zodoende de lucht steriliseren en reinigen waardoor schimmels, gisten, algen, virussen (zoals Coronavirussen) en overige bacteriën geen kans krijgen om te groeien. Het apparaat kan op verschillende plekken worden ingezet, denk aan uw eigen woning maar ook in bijvoorbeeld werkplaatsen, kantoren of magazijnen.

Enig resultaat

Ozongenerator kopen

Bij Trendyverwarmen.nl zijn wij de laatste tijd druk bezig geweest met het zoeken naar een stabiele ozongenerator om uw huis, kantoor of welke plek dan ook veiliger en schoner te maken. Uiteindelijk zijn wij bij de O3 Ozonozone Ozongenerator uit gekomen. Dit product is van Spaanse makelij en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen (ISO 9001 gecertificeerd). Het is getest in Japan op het effect dat het heeft op de bestrijding van Coronavirussen.

Wat is ozon?

Ozon (O3) is een bepaald type zuurstof (namelijk met 3 actieve zuurstofatomen), niet te verwarren met bijvoorbeeld smog. Het is een geactiveerde vorm van zuurstof, en het is in staat om te desinfecteren. Daarentegen is het wél een giftig gas, dus bij het gebruik van een ozongenerator dient er niemand in de ruimte te zijn en de ruimte daarna goed te worden door gelucht.

Wat doet een luchtreiniger?

Deze ozongenerator (ook wel luchtreiniger genoemd) laat zuurstofatomen tegen elektronen botsen en zuivert op die manier de lucht. Wat er namelijk gebeurt in dit proces is dat er zogeheten ozongas ontstaat. Dit ozongas gaat vervolgens ‘op zoek’ naar geurende moleculen en zet deze om naar zuurstofmoleculen met reinigende eigenschappen die hierdoor bacteriën, virussen en schimmels afbreken.

Bestel uw ozongenerator eenvoudig online!

Bij Trendyverwarmen zijn wij enthousiast over de ozongenerator en het effect dat het kan hebben op het voorkomen van besmettelijke ziekten zoals bijvoorbeeld Coronavirussen (COVID-19). Bestel het hier eenvoudig online! Heeft u eerst nog enkele vragen voor gebruik? Of wilt u simpelweg meer informatie hebben over dit product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder en voorzien u van passend advies!