Monoblock

Monoblock Airco | Heeft u het ook zo warm de laatste tijd, en bent u op zoek naar een duurzame manier van verkoeling? Overweeg dan eens een monoblock airco te kopen voor in uw woning! Op deze pagina hebben wij al onze monoblock airco systemen verzamelen. Daarnaast leest u op deze pagina meer informatie over de verschillende systemen die wij aanbieden, en wat het voordeel is van deze zogeheten Monoblocks.

Toont alle 7 resultaten

Unico Monoblock Airco’s

Trendyverwarmen biedt u monoblock airco’s aan van het merk Olimpia Splendid. Zo hebben wij op dit moment bijvoorbeeld de Unico Pro 12 Monoblock airco zonder buitenunit in ons assortiment. Dit is een monoblock airco zonder buitenunit die aan de wand wordt gemonteerd. Eén van de grote voordelen hiervan is natuurlijk dat een buitenunit normaliter geen mooi aangezicht is voor uw woning. Bij een split airco heeft u bijvoorbeeld wel zo’n buitenunit op de buitenkant van de muur waar de binnenunit komt te hangen.

Andere Monoblock airco’s die wij in ons assortiment hebben zijn de Unico Pro 14 Monoblock Airco en de Unico Tower 12 HP slanke Monoblock airco. Deze laatste betreft een slankere versie die in de breedte minder ruimte inneemt. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld een smalle (tussen)wand hebt om de vaste Monoblock airco te plaatsen.

Bedieningsopties

Voor alle verwarmings- en verkoelingsapparatuur zijn tegenwoordig legio aan mogelijkheden beschikbaar om de verschillende functies te bedienen. Dit is bij de Monoblock airconditionings niet anders. De apparaten beschikken over aanraakbediening, en hebben daarnaast een afstandsbediening om de airco op afstand te bedienen. Ook zijn ze bedienbaar met smartphone middels de wifi-module.

Monoblock airco kopen?

Bent u overtuigd, en wilt u de beste Monoblock airco kopen? Kijk dan gerust eens tussen ons assortiment. Heeft u nog enkele vragen voor aanschaf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers. Wij denken met uw specifieke situatie mee om u te voorzien van passend advies.