Kachels

Ben je liefhebber van warmte, sfeer en het vlammenspel? Of ben je gewoon opzoek naar een CV ketel? En heb je geen idee wat voor soorten er te koop zijn? Bij Trendyverwarmen.nl vindt je genoeg informatie om een juiste verwarmingsbron te kiezen.

Soorten kachels en haarden

Je kunt jouw woning verwarmen met verschillende soorten kachels en haarden. Bij Trendyverwarmen.nl hebben wij diverse soorten kachels en haarden in ons assortiment. Van pelletkachels en hazelnootkachels tot terrashaarden en elektrische CV ketels. Welke haard je kiest hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren. Onderaan deze pagina vindt je meer informatie over verschillende producten uit ons assortiment. Echter kun je ook direct het betreffende categorie aanklikken voor meer informatie.

Pelletkachel

Een pelletkachel is een automatisch gestuurde verbrandingskachel. Deze kun je het beste vergelijken met traditionele houtkachels, echter worden pelletkachels elektronisch bestuurd en zijn een stuk moderner. Bij Trendyverwarmen.nl vindt je diverse soorten pelletkachels en CV pelletkachels.

In een pelletkachel stop je de zogeheten pellets die worden verbrand om warme lucht te produceren. Deze warme lucht verwarmd vervolgens jouw woning! De voordelen van pelletkachels zijn:

  • Moderner doordat ze elektronisch worden bestuurd
  • Sfeer van een traditionele houtkachel blijf je houden
  • Geeft een aangename warmte af

Pellets zijn kleine houten staafjes, ze worden onder hoge druk samengeperst. Pellets zijn, afkomstig uit de houtindustrie, gemaakt van schoon resthout. Er worden geen bomen voor gekapt wat maakt dat pellets milieuvriendelijk zijn. Wij hebben diverse soorten pellets als brandstof voor je in ons assortiment.

Elektrische CV ketels

Verwarm jouw woning of ruimte met een elektrische CV ketel. Een centrale verwarming bestaat vaak uit een reeks van radiatoren waar water doorheen stroomt. De CV-ketel verwarmd het water wat door de radiatoren stroomt. Waar een elektrische CV ketel het water verwarmd wat door de radiatoren stroomt verwarmd het ook het water in de radiatoren. Op deze manier biedt een elektrische CV ketel een duurzame oplossing. Bekijk ons assortiment met elektrische CV-ketels!

Hazelnootkachel

Hazelnootschillen is de perfecte eco-brandstof voor jouw hazelnootkachel. Hazelnootdoppen worden uitsluitend mechanisch fijngehakt. Dit wil zeggen dat het zonder toevoeging van additieven of andere chemicaliën gebeurd. Hazelnootschillen zijn ecologische en niet-vervuilende brandstoffen welke tegen een uitgesproken lage prijs wordt verkocht. Hazelnootkachels zijn daarom een milieubewuste en ecologische keuze om jouw woning mee te verwarmen. Bekijk ons assortiment met hazelnootkachels.

Terrashaarden

Oorspronkelijk werden terrashaarden, net als andere verwarmingsmethoden, met gas verwarmd. Nu, een aantal jaar later, zijn er alternatieve verwarmingsmethodes voor een scala aan doeleinden beschikbaar, ook voor terrasverwarming. Trendyverwarmen biedt terrashaarden aan die net als de pelletkachels werken op pelletkorrels.

De terrashaard van Trendyverwarmen is bij gebruik de helft goedkoper ten opzichte van normale terrasverwarming. Dit is niet het enige voordeel. Een terrashaard is naast de goedkopere kosten ook milieuvriendelijker en stoot het minder fijnstof uit. Op deze manier doe je ook een milieuvriendelijke aankoop.

Soorten brandstof

Op diverse manieren kan er gestookt worden. Namelijk op:

Meer informatie

Bent je geïnteresseerd? Dan kun je gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Heb je nog vragen of wil je liever iemand persoonlijk spreken voor passend advies? Dat kan! We staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van het juiste product. Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@trendyverwarmen.nl, te bellen naar 0524-563739 of stuur een Whats App bericht naar 0542-563739.