Pelletkachels en toebehoren kopen?

Wil je een pelletkachel kopen? Bij ons kun je online een pelletkachel kopen of een offerte aanvragen. Daarnaast nodigen wij je van harte uit op onze bezichtigingslocatie in Anerveen. Hier kun je de brandende pelletkachels met eigen ogen bekijken en de gezellige en aangename warmte voelen. Wij hebben diverse pelletkachels op voorraad van merken zoals Magikal en CS Thermos. Voor vragen raden wij je aan om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 0524-563739.

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel kan de warme lucht aan de voorzijde uit de kachel blazen. Daarnaast is een pelletkachel een volautomatisch gestuurde kachel waarin houtpellets worden verbrand. De hoeveelheid warme lucht wordt afgestemd op uw warmte behoefte. Door de interne geavanceerde techniek hebben deze kachels een optimale verbranding en een zeer hoog rendement, zodat de te verwarmen ruimte op een milieuvriendelijke en betaalbare wijze verwarmd kan worden.

Hoe werkt een pelletkachel?

U vult het reservoir met pellets. De vijzel vervoert de pellets in een bepaald tempo richting de vuurkorf. De temperatuur wordt geregeld via de instellingen die zijn gedaan. Het is mogelijk om een bepaalde tijdinstelling te doen, zodat je de woning kunt verwarmen voordat je thuis komt en uit laten gaan wanneer je weg gaat. In de vuurpot bevindt zich een gloeispiraal, sommige type pelletkachels hebben 2 gloeispiralen, die de pellets laat ontbranden. De warmtewisselaar filtert vervolgens de warme lucht uit de rookgasafvoer waarna de ventilatoren de warme lucht in de ruimte blazen. De overige gassen worden afgevoerd via het afvoerkanaal. Het sensorenpakket controleert de werking, bij eventuele storingen staan deze vermeld op het display. Door de aanchaf van deze kachel bespaar je 30 tot 33% op de jaarlijkse gasrekening.

Wat zijn de voordelen van een pelletkachel kopen?

Een pelletkachel geeft een sfeervolle vlam met een aangename warmte. Daarnaast is een pelletkachel niet alleen goed voor je portemonnee, de werking is ook nog eens goed voor het milieu. Je kunt nu een pelletkachel kopen met subsidie. Wij helpen je graag bij de subsidieaanvraag.

Waarom koop je een pelletkachel bij trendyverwarmen.nl?

✅ Trendyverwarmen.nl is de specialist op het gebied van pelletkachels
✅ In ons assortiment vind je altijd een pelletkachel welke bij je past. Van lucht pelletkachels en fornuis pelletkachels tot losse houtpellets en warme lucht generatoren.
✅ In onze webshop kun je niet alleen online bestellen maar ook eenvoudig een offerte aanvragen voor plaatsing en installatie
✅ Bekijk ook onze pagina onderdelen voor uitbreiding van een pelletkachel
✅ Wij geven advies op maat
✅ Financiering is mogelijk
✅ Wij regelen de installatie op locatie
✅ Hulp bij subsidie aanvraag
✅ Jaarlijks onderhoud van uw pelletkachel
✅ Telefonische klantenservice
✅ Installatie -en onderhoudsservice
✅ Hoogwaardige kwaliteit