• 100% gegarandeerd hoogste rendement
 • Testlocatie in Anerveen
Winkelwagen

Voordelen zonnepanelen

Aan zonnepanelen zitten heel wat voordelen verbonden. Denk aan groene energie, energiebesparing en besparing op de energierekening. Wij vertellen je alles over deze voordelen. Zo kan jij voor jezelf beslissen of deze voordelen genoeg zijn om de investering in jouw huis door te pakken. Wij zijn natuurlijk ook altijd beschikbaar voor een gesprek om te kijken naar jouw persoonlijke situatie en om advies te geven. Ook voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen.

Lagere energierekening

Laten we beginnen bij die lagere energierekening. Want laten we eerlijk zijn, dat vind iedereen fijn. Door zonnepanelen wek jij jouw eigen elektriciteit op. Dit betekent dat je niet meer volledig energie van de energieleverancier hoeft te ontvangen, en dit dus ook niet hoeft te bekostigen. Sommige huishoudens weten het in de zomer zelfs zo te doen dat ze 100% van de opgewekte energie leven. In eerste instantie moet je natuurlijk je investering terug verdienen, maar daarna maakt een gemiddeld gezin €1000 winst per jaar.

Zonnepanelen en het milieu

De energie die je opwekt met je zonnepanelen is schone energie. Er is geen sprake van CO2 uitstoot. Zonnepanelen maken geen gebruik van brandstoffen en vervuilen de lucht dus niet. Daarbovenop komt dat zonnepanelen ook geen gebruik maken van milieuvriendelijke en duurzame energie zoals biomassa of water. Hierdoor wordt er niets in de natuur aangetast of opgebruikt. De enige factor is de zon en indirect licht.

Zoals je kunt lezen op de pagina over het onderhoud van de zonnepanelen hebben zonnepanelen ook weinig onderhoud nodig. Deze factor werkt ook mee aan de milieuvriendelijkheid van zonnepanelen.

Hogere woningwaarde

Door te investeren in zonnepanelen verhoog je de waarde van je huis. Je energielabel gaat omhoog. De koper hoeft geen moeite meer te doen hiervoor maar profiteert wel van lagere energiekosten. Uit onderzoeksresultaten blijk dat zonnepanelen hun volledige waarde behouden bij woningverkoop. Gemiddeld stijgt een woning ongeveer €5.000 in waarde bij een gemiddeld zonnesysteem.

Veelgestelde vragen

Waarom zonnepanelen

Een zonnepanelen installatie heeft meerdere voordelen. Één van die voordelen is de besparing op de energierekening. Benieuwd naar alle voordelen van een zonnepanelen installatie?

Lees meer

Hoe werken zonnepanelen

Weet je niet helemaal hoe zonnepanelen werken? Geen probleem, wij leggen het graag aan je uit. Wij vertellen je over de verschillende soorten zonnepanelen, het nut van een omvormer en de opslag van jouw energie.

Lees meer

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Er zijn heel wat voordelen aan het aanschaffen van zonnepanelen. Voor veel mensen is het grootste voordeel de energiebesparing en daarbij een lagere energierekening. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo draag je bijvoorbeeld bij aan de verbetering van het milieu.

Voordelen zonnepanelen

Deze klanten gingen u voor

Oudleusen | Airco Haier Tundra 2.5 kW

Verkoop
Installatie
Lees meer

Nieuw-Amsterdam | Airco Haier tundra 5.0 kw

Lees meer

Klazienaveen | Airco Haier tundra 2.5 kw

Verkoop
Installatie
Lees meer
Bekijk al onze projecten

Reviews

Wat hebben andere mensen te zeggen over Trendyverwarmen.nl?

 • Geweldige nazorg. Ook na een paar maanden na installatie van de ketel service verleend in zelfs Zeeland maar ook een expert op het gebied van pelletketels. Super!

  Pieter

  Geplaatst op: 22-04-2021
 • snelle levering en prima advies

  Harko

  Geplaatst op: 22-04-2021
 • Binnen een week kwamen ze de airco bij ons plaatsen. Ze werken netjes en zijn erg vriendelijk.

  Elma van der Veen

  Geplaatst op: 15-04-2021
 • Super service en alles netjes afgeleverd!

  Liza

  Geplaatst op: 23-01-2021
 • Ze communiceren prettig en zijn erg vriendelijk. Leveren goed werk en hebben veel kennis van zaken!

  Bram

  Geplaatst op: 16-09-2020
 • Wij hebben een sun pro 2000 infrarood verwarming gekocht en geleverd gekregen voor het verwarmen van onze terrasoverkapping super goed product en snel geleverd wij zijn er erg blij mee ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan

  Gerrit Hamberg

  Geplaatst op: 31-05-2020
 • Goed adres. Doen wat ze zeggen. Snelle service. Kennis van zaken en ook nog eens aardige mensen.

  Nijland

  Geplaatst op: 05-02-2020
 • Aardige behulpzame mensen. Alles snel geregeld en geleverd .

  Anneke

  Geplaatst op: 19-12-2019
 • Zijn helder, duidelijk en compleet met wat er mogelijk is. Monteurs denken goed mee en zijn zeer behulpzaam! Dikke prima! Groet Arno en Skye

  Arno

  Geplaatst op: 29-11-2019