Verwarmen en koelen

Verwarmen en koelen | In deze categorie bieden wij apparatuur aan waarbij je zowel elektrisch een ruimte kunt verwarmen als elektrisch een ruimte kunt verwarmen en koelen.

Dit is een uitstekend alternatief voor verwarmen op gas. Elektrisch verwarmen kan op meerdere manieren en voor verschillende doeleinden. Men kan ervoor kiezen om water en een ruimte te verwarmen. Men kan er ook voor kiezen om een radiator in huis te nemen om het huis te verwarmen maar ook om verkoeling in huis te brengen.

Bij het verwarmen en/of koelen van een ruimte met een elektrische radiator is het enige wat je hoeft te doen, is de stekker van de elektrische radiator in het stopcontact stoppen en daarmee aan te zetten. Je hebt dus geen gasaansluiting nodig. Een andere optie om een ruimte te verwarmen is door het gebruik van een infrarood panel. Deze panel straalt warmte naar mensen en voorwerpen uit. Daarnaast bieden we ook mogelijkheden om water met elektriciteit te verwarmen. Een elektrische boiler verwarmt het water middels elektriciteit.

Elektrische radiator

De radiatoren die wij aanbieden zijn geschikt om de ruimte zowel te verwarmen als te koelen. Een elektrische radiator kan gemakkelijk in een ruimte zoals in de bijkeuken, in een schuur, op een kantoor of badkamer etc. worden toegevoegd. De elektrische radiator behoeft geen gasaansluiting wat zowel in kosten als in milieuvervuiling voordelig is. Daarnaast is het toevoegen van dit element gemakkelijk. Het enige wat hierbij nodig is, is een stopcontact. Aangezien de warmtebehoefte in ruimtes verschillen, bieden wij verschillende soorten elektrische radiatoren die voor verschillende ruimtes geschikt zijn.

Infrarood panelen

De infrarood panelen geven warmte af in de vorm van straling. Deze manier van warmte creëren zorgt ervoor dat de straling opgenomen wordt door mensen en voorwerpen die in de ruimte aanwezig zijn. De panelen worden net zoals de elektrische radiatoren aangezet door de stekker van het paneel in de stopcontact te steken. De warme straling van de panelen zijn niet alleen erg prettig, milieuvriendelijk en kostenbesparend, maar zijn in design ook erg aantrekkelijk om in huis te hebben. Zo kun je ervoor kiezen om de paneel in een marmer look in huis op te hangen. Daarnaast zijn er ook verschillende maten verkrijgbaar.

Elektrische boilers

Met de elektrische boilers kun je op kostenbesparende en milieuvriendelijke manier jouw water door het hele huis verwarmen. Deze elektrische boilers sluit je gemakkelijk aan het stopcontact aan. Zo heb je geen gasaansluiting nodig om het water in huis te verwarmen. We bieden zowel elektrische boilers met als zonder warmtewisselaar aan. Bekijk het gehele assortiment aan elektrische boilers en vraag vrijblijvend een offerte voor een elektrische boiler aan.

Een aantal voordelen van elektrische verwarmen op een rij:

  • Kostenbesparend
  • Geen gasaansluiting benodigd
  • Makkelijk aan te sluiten en op te hangen
  • Verschillende maten en soorten

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op en stel gerust al jouw vragen.