Airco's

Elektrisch ruimte verwarmen en koelen | Als je ervoor wilt kiezen om een elektrisch verwarmingsapparaat te nemen, dan is het ook mogelijk om voor een apparaat te kiezen dat zowel een ruimte kan verwarmen als koelen. De convectoren kunnen als goed alternatief voor een radiator op gasaansluiting fungeren. Deze radiatoren geven niet alleen warmte in en ruimte maar zorgen ook verkoeling. De split airco is daarnaast ook een goede toevoeging in een ruimte wanneer je een ruimte wilt verwarmen of koelen.

Convector radiator kiezen

De convectoren die wij aanbieden kunnen zowel als alternatief als toevoeging aan de bestaande radiatoren worden toegevoegd. Wellicht heb je een extra ruimte in huis dat ook warmte benodigd of wellicht warmte en verkoeling benodigd. Afhankelijk van de grootte van de ruimte, kan worden gekeken welke grootte convector het beste bij jouw ruimte past.

Split airco kiezen

De split airco’s zijn een toevoeging aan de radiatoren of kunnen worden toegevoegd aan een ruimte als een schuur, bijkeuken of extra berging. De split airco kan ook erg goed op een kantoor als extra toevoeging worden gebruikt. Zowel in de zomer als in winter kan dit een goede toevoeging zijn. De split airco houdt de temperatuur op een zelfde niveau in een ruimte. De split airco zuivert daarnaast ook de lucht in een ruimte.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste convector of split airco?

Neem gerust contact met ons op om samen de juiste convector elektrische radiator of split airco te kiezen.