9.8
Winkelwagen

Zonnepanelen installeren? Dan ga je dus verduurzamen, goed bezig! Maar waar begin je nou eigenlijk als het gaat om het installeren van zonnepanelen? Hoe gaat het precies in zijn werk? Zo moet je bijvoorbeeld bepalen waar de zonnepanelen precies komen te liggen en hoeveel panelen er passen op de beschikbare ruimte. Wij vertellen je graag meer over het plaatsen van een zonnepanelen installatie.

Installatiebedrijf zonnepanelen

Zelf zonnepanelen installeren is mogelijk als je erg handig bent. In de meeste gevallen is het echter verstandiger om een zonnepanelen installateur in te huren. Een erkend installateur zonnepanelen zorgt ervoor dat de panelen veilig gemonteerd worden op een zo optimaal mogelijke plaats. Bij systemen boven de 600 wattpiek ben je bovendien wettelijk verplicht om een erkende installateur in te schakelen. Bij TrendyVerwarmen leveren wij jouw zonnepanelen installatie en kunnen we ook meteen de zonnepanelen aansluiten.

Waar houden we rekening mee bij een zonnepanelen installatie?

We kijken naar hoe we de pv installatie het beste kunnen plaatsen bij jou. We maken een legplan en bespreken dit vervolgens met jou. Bij het maken van het legplan kijken we naar hoe de zonnepanelen het beste geplaatst kunnen worden voor een optimale prestatie. Hierbij houden we rekening met de legrichting, de grootte van het dak, hoeveel zonnepanelen erop kunnen en obstakels. Andere punten waar we rekening mee houden als we de zonnepanelen installeren zijn:

 • De warmteproductie van de zonnepanelen, vooral als het gaat om indak panelen. Deze kunnen de warmte minder goed kwijt namelijk. Het klinkt misschien gek, maar zonnepanelen houden niet van warmte.
 • We kijken waar we het beste de omvormer kunnen plaatsen en hoe de bekabeling van en naar de meterkast het beste kan lopen voor een optimale prestatie van de pv installatie.
 • Bij ons zijn alleen erkende installateurs in dienst. Zo weet jij zeker dat de zonnepanelen installatie veilig geplaatst wordt en het beste presteert.

Wij kijken graag met jou mee en bespreken de mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.

Reviews

Wat hebben andere mensen te zeggen over Trendyverwarmen.nl?

 • Geweldige nazorg. Ook na een paar maanden na installatie van de ketel service verleend in zelfs Zeeland maar ook een expert op het gebied van pelletketels. Super!

  Pieter

  Geplaatst op: 22-04-2021
 • snelle levering en prima advies

  Harko

  Geplaatst op: 22-04-2021
 • Binnen een week kwamen ze de airco bij ons plaatsen. Ze werken netjes en zijn erg vriendelijk.

  Elma van der Veen

  Geplaatst op: 15-04-2021
 • Super service en alles netjes afgeleverd!

  Liza

  Geplaatst op: 23-01-2021
 • Ze communiceren prettig en zijn erg vriendelijk. Leveren goed werk en hebben veel kennis van zaken!

  Bram

  Geplaatst op: 16-09-2020
 • Wij hebben een sun pro 2000 infrarood verwarming gekocht en geleverd gekregen voor het verwarmen van onze terrasoverkapping super goed product en snel geleverd wij zijn er erg blij mee ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan

  Gerrit Hamberg

  Geplaatst op: 31-05-2020
 • Goed adres. Doen wat ze zeggen. Snelle service. Kennis van zaken en ook nog eens aardige mensen.

  Nijland

  Geplaatst op: 05-02-2020
 • Aardige behulpzame mensen. Alles snel geregeld en geleverd .

  Anneke

  Geplaatst op: 19-12-2019
 • Zijn helder, duidelijk en compleet met wat er mogelijk is. Monteurs denken goed mee en zijn zeer behulpzaam! Dikke prima! Groet Arno en Skye

  Arno

  Geplaatst op: 29-11-2019