Waterdrukverhogers

Enig resultaat

Waterdruk verhogen met een waterdrukverhoger/hydrofoorpomp

Heb je last van een lage waterdruk? Door een waterpomp in je systeem te plaatsen los je dit probleem definitief op. Dit wordt ook wel een waterdrukverhoger of een hydrofoorpomp genoemd. Een waterdrukverhoger wordt meestal geplaatst op de plek waar de waterleiding je huis binnenkomt. De nieuwe generatie waterdrukverhogers zijn compact en fluisterstil. De hydrofoormpomp is eenvoudig te installeren en verhogen de waterdruk in de gehele woning.

Waterontharder en een drukverhoger

Heb je een waterontharder en wil je ook een drukverhoger? dat is zeer goed mogelijk. Het is dan belangrijk dat je de waterdrukverhoger altijd vóór de waterontharder plaatst in het systeem. De reden hiervoor is dat de hydrofoorpomp een aanzuigende werking heeft. Plaats je de apparaten andersom in het systeem dan kan dit ervoor zorgen dat de drukverhoger het zout uit de waterontharder zuigt.

Over het algemeen hebben de Nederlandse huishoudens een waterdruk van gemiddeld 2 bar. Afhankelijk van de situatie in huis, bijvoorbeeld het aantal douches, tappunten en het hoogteverschil dat overbrugt moet worden, wordt de waterdruk lager. Ook de combinatie met de waterafname die tegelijkertijd plaatsvindt zorgt ervoor dat de druk nog verder kan zakken. Met een drukverhoger los je dit probleem direct op en kun je de waterdruk verhogen tot het gewenste niveau.

Wil je meer informatie over jouw situatie? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in onze showroom. Wij helpen je graag verder.