• 100% gegarandeerd hoogste rendement
 • Testlocatie in Oldebroek
Winkelwagen

Hybride warmtepomp

Ben jij klaar voor de eerste stap naar het verminderen van jouw gasverbruik? Dan is de hybride warmtepomp de ideale keuze voor jou. Het zou natuurlijk mooi zijn als we volledig van aardgas afstappen, maar dit vergt een enorme investering, niet alleen in apparatuur maar ook in de rest van jouw verwarmingssysteem en isolatie van de woning. De hybride warmtepomp is daarom een geschikte eerste stap. Ben jij ook op zoek naar een hybride warmtepomp installatie?
Lees alles over de werking van een hybride warmtepomp

Kosten hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp is dus een geschikte eerste stap naar verduurzaming. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van zo’n hybride warmtepomp? En hoe zit het met de afsluitboete voor gas?
Je leest het hier

Hybride warmtepomp ervaringen en voordelen

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen over de technische aspecten van een hybride warmtepomp. Ook kunnen we je vertellen over onze service en over hoe tevreden onze klanten zijn. Maar echte verhalen van echte klanten vertellen de ervaringen met hybride warmtepompen natuurlijk veel beter. De hybride warmtepomp is een makkelijke stap naar verduurzaming. Het hybride systeem is gemakkelijk te integreren in een combinatie met verschillende soorten van verwarmingssystemen zoals vloerverwarming, ventilator convectoren en radiatoren. Ben je benieuwd naar alle voordelen van een hybride warmtepomp?
Lees het hier

Deze klanten gingen u voor

Elim | Zonnepanelen op schuindak

Verkoop
Installatie
Lees meer

Anerveen | Heatpipes VTC 30 | Vlakkeplaat 2.15

Verkoop
Installatie
Lees meer

Ouddorp | Zonneboilerset

Verkoop
Installatie
Lees meer
Bekijk al onze projecten

Reviews

Wat hebben andere mensen te zeggen over Trendyverwarmen.nl?

 • Goede bereikbaarheid en service. Goed advies aan de telefoon en op locatie goede service geleverd met uitleg. Toppers echt een aanrader

  Mathijn

  Geplaatst op: 2023-03-15 09:17:38
 • Onlangs zonneboilerset met 4 panelen en boilervat bij Trendy Eco gekocht en in samenwerking geinstalleerd. Goede ervaring met ze: zeer sympathiek, meedenkend, behulpzaam en betrouwbaar. Echt een aanrader. Het systeem werkt inmiddels perfect.

  Onno

  Geplaatst op: 2023-02-16 10:10:02
 • Top service! We hebben een huis gekocht waar TrendyVerwarmen jaren geleden de pelletkachel heeft geleverd. Zelfs nu nog helpen ze ons wanneer we vragen hebben. Heel fijn!

  Maikel

  Geplaatst op: 2023-01-16 16:17:45
 • Trendy Eco heeft geweldig goed, geduldig, vakkundig en snel geholpen bij een storing van mijn pellet-cv. Ze laten je zeker niet in de kou zitten! Fijn dat zulke service nog te vinden is.

  Marnix Simonis

  Geplaatst op: 2022-11-24 14:32:37