• 100% gegarandeerd hoogste rendement
 • Testlocatie in Anerveen
Winkelwagen

Zonnepanelen

Ben je bezig met verduurzamen? Goed bezig! Je wilt dus besparen op de energierekening! Bij Trendyverwarmen.nl bieden wij je verschillende soorten zonnepanelen installaties aan. Zonnepanelen kopen doe je bij ons. Wij helpen je namelijk ook nog eens met de zonnepanelen installeren.

Lees meer over zonnepanelen installaties

Voordelen van zonnepanelen

Als je op deze site bent gekomen heb je vast al enig idee wat de voordelen van zonnepanelen kunnen zijn. Zoals we al eerder hebben genoemd is voor veel mensen energiebesparing en daarmee besparen op de energierekening een grote factor die meespeelt in de aanschaf van zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen van zonnepanelen. Wij vertellen je er alles over.
Lees hier meer

Wat kosten zonnepanelen

Wat kosten zonnepanelen nou eigenlijk? En wat voor regels zijn er omtrent subsidies en regelingen? En hoe zit het met de btw teruggave bij de aanschaf van zonnepanelen? Wij vertellen je er alles over.
Lees meer over de kosten en subsidies

Onderhoud zonnepanelen

Het aanschaffen en installeren van zonnepanelen is één ding, maar hoe zit het eigenlijk met het onderhoud van de zonnepanelen? In Nederland is het schoonmaken van je zonnepanelen vaak overbodig door de vele regen die er in ons land valt. Toch is het goed om je zonnepanelen 2 à 3 keer per jaar te inspecteren. Wij vertellen je waar je op moet letten en hoe je jouw zonnepanelen schoon houdt.
Meer over het onderhoud van zonnepanelen

Zonnepanelen op verschillende type daken

Vraag jij je af of jouw dak wel geschikt is voor zonnepanelen? Wij vertellen je alles over zonnepanelen op verschillende type daken. Wij kijken altijd, samen met jou, naar de beste oplossing voor jouw situatie. Of het nou gaat om een plat dak of een rieten dak, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.
Meer over het verschillende type daken

Voor meer vragen of zonnepanelen of voor advies voor jouw persoonlijke situatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder met deze stap om te verduurzamen!

Terugverdientijd zonnepanelen

Wanneer je zonnepanelen wilt kopen doe je altijd eerst een investering: je betaalt voor de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Vanaf het moment dat ze in werking zijn bespaar jij op je energierekening! Als je dat bedrag bij elkaar optelt kom je na 5-8 jaar op het bedrag uit dat jij als investering hebt betaalt. Elke euro die jij daarna bespaart is pure winst voor jou!

Terugverdientijd berekenen

Hoeveel stroomverbruik op jaarbasis in kWh
Totale dakoppervlakte (m²)

Terugverdientijd

0

* Deze berekening is gebaseerd op een woning met het dak op het zuiden.

Deze klanten gingen u voor

Oudleusen | Airco Haier Tundra 2.5 kW

Verkoop
Installatie
Lees meer

Nieuw-Amsterdam | Airco Haier tundra 5.0 kw

Lees meer

Klazienaveen | Airco Haier tundra 2.5 kw

Verkoop
Installatie
Lees meer
Bekijk al onze projecten

Reviews

Wat hebben andere mensen te zeggen over Trendyverwarmen.nl?

 • Geweldige nazorg. Ook na een paar maanden na installatie van de ketel service verleend in zelfs Zeeland maar ook een expert op het gebied van pelletketels. Super!

  Pieter

  Geplaatst op: 22-04-2021
 • snelle levering en prima advies

  Harko

  Geplaatst op: 22-04-2021
 • Binnen een week kwamen ze de airco bij ons plaatsen. Ze werken netjes en zijn erg vriendelijk.

  Elma van der Veen

  Geplaatst op: 15-04-2021
 • Super service en alles netjes afgeleverd!

  Liza

  Geplaatst op: 23-01-2021
 • Ze communiceren prettig en zijn erg vriendelijk. Leveren goed werk en hebben veel kennis van zaken!

  Bram

  Geplaatst op: 16-09-2020
 • Wij hebben een sun pro 2000 infrarood verwarming gekocht en geleverd gekregen voor het verwarmen van onze terrasoverkapping super goed product en snel geleverd wij zijn er erg blij mee ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan

  Gerrit Hamberg

  Geplaatst op: 31-05-2020
 • Goed adres. Doen wat ze zeggen. Snelle service. Kennis van zaken en ook nog eens aardige mensen.

  Nijland

  Geplaatst op: 05-02-2020
 • Aardige behulpzame mensen. Alles snel geregeld en geleverd .

  Anneke

  Geplaatst op: 19-12-2019
 • Zijn helder, duidelijk en compleet met wat er mogelijk is. Monteurs denken goed mee en zijn zeer behulpzaam! Dikke prima! Groet Arno en Skye

  Arno

  Geplaatst op: 29-11-2019