• 100% gegarandeerd hoogste rendement
 • Testlocatie in Oldebroek
Winkelwagen

Zonnepanelen

Ben je bezig met verduurzamen? Goed bezig! Je wilt dus besparen op de energierekening! Bij Trendyverwarmen.nl bieden wij je verschillende soorten zonnepanelen installaties aan. Zonnepanelen kopen doe je bij ons. Wij helpen je namelijk ook nog eens met de zonnepanelen installeren.

Lees meer over zonnepanelen installaties

Voordelen van zonnepanelen

Als je op deze site bent gekomen heb je vast al enig idee wat de voordelen van zonnepanelen kunnen zijn. Zoals we al eerder hebben genoemd is voor veel mensen energiebesparing en daarmee besparen op de energierekening een grote factor die meespeelt in de aanschaf van zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen van zonnepanelen. Wij vertellen je er alles over.
Lees hier meer

Wat kosten zonnepanelen

Wat kosten zonnepanelen nou eigenlijk? En wat voor regels zijn er omtrent subsidies en regelingen? En hoe zit het met de btw teruggave bij de aanschaf van zonnepanelen? Wij vertellen je er alles over.
Lees meer over de kosten en subsidies

Onderhoud zonnepanelen

Het aanschaffen en installeren van zonnepanelen is één ding, maar hoe zit het eigenlijk met het onderhoud van de zonnepanelen? In Nederland is het schoonmaken van je zonnepanelen vaak overbodig door de vele regen die er in ons land valt. Toch is het goed om je zonnepanelen 2 à 3 keer per jaar te inspecteren. Wij vertellen je waar je op moet letten en hoe je jouw zonnepanelen schoon houdt.
Meer over het onderhoud van zonnepanelen

Zonnepanelen op verschillende type daken

Vraag jij je af of jouw dak wel geschikt is voor zonnepanelen? Wij vertellen je alles over zonnepanelen op verschillende type daken. Wij kijken altijd, samen met jou, naar de beste oplossing voor jouw situatie. Of het nou gaat om een plat dak of een rieten dak, wij adviseren je graag over de mogelijkheden.
Meer over het verschillende type daken

Voor meer vragen of zonnepanelen of voor advies voor jouw persoonlijke situatie kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder met deze stap om te verduurzamen!

Terugverdientijd zonnepanelen

Wanneer je zonnepanelen wilt kopen doe je altijd eerst een investering: je betaalt voor de zonnepanelen, de omvormer en de installatie. Vanaf het moment dat ze in werking zijn bespaar jij op je energierekening! Als je dat bedrag bij elkaar optelt kom je na 5-8 jaar op het bedrag uit dat jij als investering hebt betaalt. Elke euro die jij daarna bespaart is pure winst voor jou!

Terugverdientijd berekenen

Hoeveel stroomverbruik op jaarbasis in kWh
Totale dakoppervlakte (m²)

Terugverdientijd

0

* Deze berekening is gebaseerd op een woning met het dak op het zuiden.

Deze klanten gingen u voor

Elim | Zonnepanelen op schuindak

Verkoop
Installatie
Lees meer

Anerveen | Heatpipes VTC 30 | Vlakkeplaat 2.15

Verkoop
Installatie
Lees meer

Ouddorp | Zonneboilerset

Verkoop
Installatie
Lees meer
Bekijk al onze projecten

Reviews

Wat hebben andere mensen te zeggen over Trendyverwarmen.nl?

 • Goede bereikbaarheid en service. Goed advies aan de telefoon en op locatie goede service geleverd met uitleg. Toppers echt een aanrader

  Mathijn

  Geplaatst op: 2023-03-15 09:17:38
 • Onlangs zonneboilerset met 4 panelen en boilervat bij Trendy Eco gekocht en in samenwerking geinstalleerd. Goede ervaring met ze: zeer sympathiek, meedenkend, behulpzaam en betrouwbaar. Echt een aanrader. Het systeem werkt inmiddels perfect.

  Onno

  Geplaatst op: 2023-02-16 10:10:02
 • Top service! We hebben een huis gekocht waar TrendyVerwarmen jaren geleden de pelletkachel heeft geleverd. Zelfs nu nog helpen ze ons wanneer we vragen hebben. Heel fijn!

  Maikel

  Geplaatst op: 2023-01-16 16:17:45
 • Trendy Eco heeft geweldig goed, geduldig, vakkundig en snel geholpen bij een storing van mijn pellet-cv. Ze laten je zeker niet in de kou zitten! Fijn dat zulke service nog te vinden is.

  Marnix Simonis

  Geplaatst op: 2022-11-24 14:32:37