Lucht pelletkachel kopen?

Bent u geïnteresseerd in een lucht pelletkachel? Kijk dan eens tussen de verschillende opties die wij aanbieden. Onze lucht pelletkachels zijn uitstekend in het lokaal verwarmen van bepaalde ruimtes in uw woning op een duurzame en comfortabele manier. Wilt u meer weten over de pelletkachels die wij aanbieden? Lees dan gerust verder op deze categoriepagina voor meer informatie.

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Wat is een pelletkachel?

Een pelletkachel is een automatisch gestuurde verbrandingskachel. Je kan de pelletkachels het beste vergelijken met de traditionele houtkachels, maar dan elektronisch bestuurd en natuurlijk een stuk moderner. In deze pelletkachel worden, zoals de naam al doet vermoeden, pellets gedaan die worden verbrand om vervolgen warme lucht te produceren. Deze warme lucht wordt vervolgens gebruikt om jouw woning te verwarmen! Zoals al eerder vermeld, de pelletkachel is een moderne manier van verwarmen. Zo kan deze bijvoorbeeld computer gestuurd worden, en is het dus een ideaal alternatief voor de traditionele verwarmingsmethoden. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog het voordeel van de sfeer die deze pelletkachel met zich meebrengt. Een kachel staat immers toch altijd nét wat sfeervoller dan bijvoorbeeld een radiator.

De beste merken pelletkachel

Bij Trendyverwarmen kiezen wij zorgvuldig onze merken uit die wij aanbieden in onze webshop. Zo bieden wij de volgende merken pelletkachels aan in onze webshop:

  • Carinci: een goede keuze indien u op zoek bent naar een kleine pelletkachel.
  • CS Thermos: met veel verschillende modellen een uitstekende keuze.
  • Klover: onderscheidt zich door zijn indrukwekkende en sfeervolle vlam.
  • K-Stove: door de exclusieve designs uitermate geschikt voor moderne woningen.

Wat kost een pelletkachel installeren?

Bij Trendyverwarmen snappen wij ook dat niet iedereen tijd en/of de technische bagage heeft om zelf een pelletkachel te installeren. Voor deze mensen bieden wij dan ook graag onze installatieservice op maat aan. Heeft u interesse in een pelletkachel en wilt u deze laten installeren? Vraag dan een offerte aan door op de offerteknop te drukken, wij komen dan zo snel mogelijk met een offerte op maat. Heeft u eerst nog enkele vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder met (technische) vragen.