• 100% gegarandeerd hoogste rendement
 • Testlocatie in Oldebroek
Winkelwagen

Over Trendyverwarmen.nl | Wij zijn een online aanbieder van verwarmingsapparatuur voor in huis. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We bieden de meest innovatieve verwarmingsapparatuur aan. Hierbij is veel focus op verduurzaming gelegd. Daarbij bieden wij passende service die bij ieder product hoort.

Service Trendyverwarmen.nl

Service bij Trendyverwamen.nl komt in een aantal verschillende fases. Dit begint al bij het adviseren welk apparaat het beste in jouw situatie in huis past. Het hangt er uiteraard van af welke behoefte je met de aanschaf van één van de apparaten wilt vervullen (bv. enkel tapwater verwarmen, een ruimte verwarmen of wellicht beide etc.). En of je enkel wilt verwarmen of ook wilt koelen. We zullen met andere woorden al jouw wensen meenemen in het adviseren van de juiste apparaten. Een ander onderdeel van onze service is de installatie service. Zodra de keus voor een bepaald apparaat is gemaakt, kunnen wij ook voor de installatie zorgen. Hierbij heb je geen enkele zorg bij de installatie. Naast het plaatsen van het verwarmingsapparaat, zullen we ook voor nazorg zorgen. Dit houdt in dat je garantie op je verwarmingsapparaat hebt en wij ook voor eventuele onderhoud kunnen zorgen.

Gegarandeerd hoogwaardig kwalitatieve elementen

Alle onderdelen die we bij Trendyverwarmen.nl aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle apparatuur is met zorg geselecteerd. We kiezen niet alleen de meest innovatieve producten, maar ook de producten die duurzaam in gebruik zijn. Deze verwarmingsapparatuur zijn daarom ook kostenbesparend.

Wat vinden klanten van Trendyverwarmen.nl?

Trendyverwarmen.nl snapt dat het spannend is om online een bestelling te plaatsen en wie kan je beter overtuigen dan mensen die je al voor zijn gegaan? Daarom werken wij samen met Webwinkelkeur klantbeoordelingen. Webwinkelkeur is een externe en onafhankelijke partij welke reviews verzamelt van klanten. Via Webwinkelkeur zie je wat klanten vinden van Trendyverwarmen.nl.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Reviews

Wat hebben andere mensen te zeggen over Trendyverwarmen.nl?

 • Goede bereikbaarheid en service. Goed advies aan de telefoon en op locatie goede service geleverd met uitleg. Toppers echt een aanrader

  Mathijn

  Geplaatst op: 2023-03-15 09:17:38
 • Onlangs zonneboilerset met 4 panelen en boilervat bij Trendy Eco gekocht en in samenwerking geinstalleerd. Goede ervaring met ze: zeer sympathiek, meedenkend, behulpzaam en betrouwbaar. Echt een aanrader. Het systeem werkt inmiddels perfect.

  Onno

  Geplaatst op: 2023-02-16 10:10:02
 • Top service! We hebben een huis gekocht waar TrendyVerwarmen jaren geleden de pelletkachel heeft geleverd. Zelfs nu nog helpen ze ons wanneer we vragen hebben. Heel fijn!

  Maikel

  Geplaatst op: 2023-01-16 16:17:45
 • Trendy Eco heeft geweldig goed, geduldig, vakkundig en snel geholpen bij een storing van mijn pellet-cv. Ze laten je zeker niet in de kou zitten! Fijn dat zulke service nog te vinden is.

  Marnix Simonis

  Geplaatst op: 2022-11-24 14:32:37