• 100% gegarandeerd hoogste rendement
 • Testlocatie in Anerveen
Winkelwagen

Over Trendyverwarmen.nl | Wij zijn een online aanbieder van verwarmingsapparatuur voor in huis. Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We bieden de meest innovatieve verwarmingsapparatuur aan. Hierbij is veel focus op verduurzaming gelegd. Daarbij bieden wij passende service die bij ieder product hoort.

Service Trendyverwarmen.nl

Service bij Trendyverwamen.nl komt in een aantal verschillende fases. Dit begint al bij het adviseren welk apparaat het beste in jouw situatie in huis past. Het hangt er uiteraard van af welke behoefte je met de aanschaf van één van de apparaten wilt vervullen (bv. enkel tapwater verwarmen, een ruimte verwarmen of wellicht beide etc.). En of je enkel wilt verwarmen of ook wilt koelen. We zullen met andere woorden al jouw wensen meenemen in het adviseren van de juiste apparaten. Een ander onderdeel van onze service is de installatie service. Zodra de keus voor een bepaald apparaat is gemaakt, kunnen wij ook voor de installatie zorgen. Hierbij heb je geen enkele zorg bij de installatie. Naast het plaatsen van het verwarmingsapparaat, zullen we ook voor nazorg zorgen. Dit houdt in dat je garantie op je verwarmingsapparaat hebt en wij ook voor eventuele onderhoud kunnen zorgen.

Gegarandeerd hoogwaardig kwalitatieve elementen

Alle onderdelen die we bij Trendyverwarmen.nl aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle apparatuur is met zorg geselecteerd. We kiezen niet alleen de meest innovatieve producten, maar ook de producten die duurzaam in gebruik zijn. Deze verwarmingsapparatuur zijn daarom ook kostenbesparend.

Wat vinden klanten van Trendyverwarmen.nl?

Trendyverwarmen.nl snapt dat het spannend is om online een bestelling te plaatsen en wie kan je beter overtuigen dan mensen die je al voor zijn gegaan? Daarom werken wij samen met Webwinkelkeur klantbeoordelingen. Webwinkelkeur is een externe en onafhankelijke partij welke reviews verzamelt van klanten. Via Webwinkelkeur zie je wat klanten vinden van Trendyverwarmen.nl.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Reviews

Wat hebben andere mensen te zeggen over Trendyverwarmen.nl?

 • Geweldige nazorg. Ook na een paar maanden na installatie van de ketel service verleend in zelfs Zeeland maar ook een expert op het gebied van pelletketels. Super!

  Pieter

  Geplaatst op: 22-04-2021
 • snelle levering en prima advies

  Harko

  Geplaatst op: 22-04-2021
 • Binnen een week kwamen ze de airco bij ons plaatsen. Ze werken netjes en zijn erg vriendelijk.

  Elma van der Veen

  Geplaatst op: 15-04-2021
 • Super service en alles netjes afgeleverd!

  Liza

  Geplaatst op: 23-01-2021
 • Ze communiceren prettig en zijn erg vriendelijk. Leveren goed werk en hebben veel kennis van zaken!

  Bram

  Geplaatst op: 16-09-2020
 • Wij hebben een sun pro 2000 infrarood verwarming gekocht en geleverd gekregen voor het verwarmen van onze terrasoverkapping super goed product en snel geleverd wij zijn er erg blij mee ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan

  Gerrit Hamberg

  Geplaatst op: 31-05-2020
 • Goed adres. Doen wat ze zeggen. Snelle service. Kennis van zaken en ook nog eens aardige mensen.

  Nijland

  Geplaatst op: 05-02-2020
 • Aardige behulpzame mensen. Alles snel geregeld en geleverd .

  Anneke

  Geplaatst op: 19-12-2019
 • Zijn helder, duidelijk en compleet met wat er mogelijk is. Monteurs denken goed mee en zijn zeer behulpzaam! Dikke prima! Groet Arno en Skye

  Arno

  Geplaatst op: 29-11-2019