Elektrische keukenboiler

Zoek je een elektrische keukenboiler? Heb je regelmatig behoefte aan warm water en zoek je hiervoor een goede elektrische boiler? Of dient je huidige elektrische keukenboiler vervangen te worden? Bij Trendyverwarmen.nl hebben wij ruim assortiment met keukenboilers.

Trendyverwarmen.nl levert keukenboilers uit de BiLight compact serie van het merk Tesy. Tesy is een internationaal merk met verkoop in meer dan 40 landen.

De boilers van de BiLight Compact-serie hebben een klein volume en zijn compact van afmeting en daardoor zeer geschikt voor installatie in kleine en smalle ruimten, dichtbij het punt van het gebruik van warm water voor het huishouden. De boiler is geschikt voor de specifieke behoeften van de consument, afhankelijk van de frequentie en de duur van het gebruik van warm water in serviceruimten, badkamers, keukens, openbare locaties, enz.

De kleine, elektrische boilers van BiLight Compact zijn uitgerust met een handige externe verbergbare temperatuur regelaar voor het gemakkelijk instellen van de watertemperatuur. Het toestel beschikt over een knop met een ECO-modus voor een energie-efficiënte werking. Het ingebouwde tweekleurige indicatielampje van BiLight visualiseert de modus AAN HET VERWARMEN(rood licht) of KLAAR VOOR GEBRUIK (blauw licht).

  • Verbergbare temperatuur regelaar voor een gemakkelijke instelling van de watertemperatuur.
  • BiLight-indicatie voor een gemakkelijke en snelle herkenning van de verwarmings-modus
  • PISTON-EFFECT voor controle van de snelheid van het inkomende water en verhoging van de hoeveelheid warm water tot maximaal 22% voor de modellen die boven de wastafel zijn geïnstalleerd.
  • Glaskeramische coating voor bescherming tegen corrosie.
  • De modellen voor onder de wasbak hoeven niet aan de muur te worden bevestigd

Een elektrische keukenboiler bestellen

Door het diverse assortiment kun je altijd een geschikte keuze maken. Heb je vragen over elektrische keukenboilers of wil je graag advies hebben? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste boiler. Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@trendyverwarmen.nl, te bellen naar 0524-563739 of stuur een Whats App bericht naar 0542-563739.