Ruimte Verwarmen

Ruimte verwarmen | Het verwarmen van een ruimte kan op verschillende manieren. Een ruimte kan middels een gasaansluiting of elektrisch worden verwarmd. Nu is het zo dat er steeds meer aandacht aan duurzaamheid en milieu besparing wordt geschonken. Ook is het zo dat de gaswinning opraakt. Om die reden worden alternatieven voor het verwarmen van een ruimte op gas aangeboden. Een aantal alternatieven dat wij voor het verwarmen van een ruimte aanbieden zijn de elektrische convector radiatoren, de infrarood panelen en de split airco’s. Lees hieronder wat de verwarmingssystemen inhouden.

Convector op CV radiator kopen

De convector op CV radiatoren kunnen ter vervanging van de gewone radiatoren worden gebruikt. Ook kunnen de convector CV radiatoren een toevoeging zijn voor een ruimte. Het is namelijk zo dat deze radiatoren niet alleen een ruimte kunnen verwarmen, maar ook een ruimte kunnen koelen. Bij een convector op CV radiator wordt koude lucht aangezogen waardoor er een warmteluchtcirculatie proces ontstaat. Ook bij deze convector radiatoren worden de buizen en panelen verwarmt waardoor ook de ruimte om deze radiator heen verwarmt wordt. Dit geldt ook voor het koelen van de ruimte. Dit soort radiatoren worden vaak in onder andere ruimtes als een bijkeuken, badkamer, schuur of kantoor aan huis gebruikt.

Infrarood paneel kopen

De infrarood panelen zijn niet alleen erg praktisch, maar hebben ook een aantrekkelijk design. De panelen zijn erg plat en hebben bijvoorbeeld een marmeren look. Deze kunnen gemakkelijk aan een muur worden gevestigd. De infra rood paneel wordt aangesloten op elektriciteit. De warmte wordt met dit systeem gericht naar voorwerpen en personen uitgestraald. De panelen warmen erg snel op en zijn door deze specifiek gerichte straling efficiënt in gebruik. De infraroodpanelen hebben een automatische temperatuurregelaar. Dit zorgt ervoor dat de paneel op temperatuur blijft en zo energie verspilling voorkomt.

Split airco kopen

De split airco is een systeem dat zowel warme als koude lucht in je ruimte kan laten circuleren. Een airco kan de temperatuur op deze manier op een aangenaam niveau behouden. Dit geldt zowel voor het verwarmen van een ruimte als het koelen van een ruimte. Door het lucht circuleren wordt de lucht gezuiverd. Er zijn zowel airco’s die aan het plafond als aan de muur gemonteerd kunnen worden. Wederom werkt ook de split airco op elektriciteit.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste convector, infrarood paneel of een split airco?

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste convector elektrische radiator, infrarood paneel of split airco. Neem gerust contact op om samen de juiste beslissing te maken.