Terrashaard kopen?

Wil jij een terrashaard kopen? Dan ben je bij trendyverwarmen aan het juiste adres! Vaak zie je ze wel aan het begin en eind van de zomer; de terrashaarden in de steden bij de terrassen van restaurants en ook tuinhaarden bij de mensen thuis. Dit natuurlijk omdat het in die periode al wel heerlijk is om lekker droog buiten te zitten, maar het na het schemeren soms al wel snel kan afkoelen. Zo’n terrashaard of tuinhaard biedt dan uitkomst.

Toont alle 2 resultaten

Terrashaard op pelletkorrels?

Oorspronkelijk werden de eerste terrashaarden net als andere verwarmingsmethoden met gas verwarmd. Deze terrashaarden werden volop geproduceerd totdat men ging nadenken over de nadelige effecten die de verouderde terrashaarden op gas zouden hebben. Intussen zijn we een aantal jaar verder, en zijn de alternatieve verwarmingsmethoden voor een scala aan doeleinden beschikbaar. Zo ook voor terrasverwarming. Trendyverwarmen biedt terrashaarden aan die net als de pelletkachels werken op pelletkorrels.

Goedkope terrasverwarming

Waar normale terrasverwarming op propoongas, brandhout of elektriciteit nogal duur kan worden (€0,80 per uur of zelfs meer) is de terrashaard van Trendyverwarmen bij gebruik de helft goedkoper! Daarnaast zijn er nog meer voordelen. Zo is een terrashaard op pelletkorrels milieuvriendelijker en stoot deze minder fijnstof uit. Op deze manier heb je met een terrashaard op pelletkorrels een verwarmingsmethode die niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

Bestel jouw terrashaard online bij Trendyverwarmen!

Ben je overtuigd en wil je een terrashaard kopen bij Trendyverwarmen? Bestel dan eenvoudig online één van onze terrashaarden! Zo geniet je zo lang mogelijk buiten van jouw eigen tuin met een comfortabele temperatuur. Heb je eerst nog enkele vragen over een terrashaard, of wil je ander advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers. Wij denken graag met je mee om je te voorzien van passend advies!