Elektrische radiator kopen?

Wilt u een elektrische radiator kopen voor in uw woonkamer, badkamer of andere ruimte? Bij Trendyverwarmen bent u aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten elektrische radiatoren!

 

Wat is een elektrische radiator?

Een elektrische radiator verwarmt de radiator middels elektriciteit met afgifte via de lucht of straling. Een elektrische radiator is eigenlijk een systeem op zich. De elektrische weerstand is afzonderlijk in elke radiator gemonteerd. Deze weerstand warmt de interne vloeistof op, hierdoor warmt de radiator op en wordt er warmte afgegeven aan de omgeving. Er zit geen verschil in de warmte die een elektrische radiator afgeeft of een radiator die is aangesloten op de centrale verwarming.

Elektrische radiator als hoofdverwarming of aanvulling?

Heb je bijvoorbeeld een zolderkamer waar geen aansluiting voor een centrale verwarming is? Dan is een elektrische radiator dé oplossing. Want een elektrische radiator kan gemakkelijk een ruimte verwarmen. Wanneer u bestaande radiatoren heeft en deze niet genoeg warmte afgeven dient een elektrische radiator als aanvulling.

Een elektrische radiator volstaat echter niet als hoofdverwarming. Bij het verwarmen van de volledige woning kunt u beter kiezen voor een centrale verwarming met een combinatie van elektrische radiatoren en een elektrische vloerverwarming.

Soorten elektrische radiatoren

Bij Trendy Verwarmen vindt u verschillende soorten elektrische radiatoren die u kunt kopen in twee soorten categorieën. Namelijk:

Voor beide soorten hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. U kunt kiezen uit verschillende soorten afmetingen, wattages en kleuren.

Elektrische radiator aanschaffen

Wilt u graag een elektrische radiator kopen? Wij hebben genoeg keuze. Kunt u geen keuze maken of heeft u nog vragen over de aanschaf van een elektrische radiator? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen of appen naar 0524 – 563739 of een mail sturen naar info@trendyverwarmen.nl. We helpen u graag bij het kopen van een elektrische radiator.