Terug naar overzicht

Nordic Fire – Pelletkachel ESPA speksteen

5.380,00

Offerte aanvragen
  • Gratis verzending
  • 100% gegarandeerd hoogste rendement
  • Eigen technische afdeling
  • Testlocatie in Anerveen
  • Klantbeoordeling: 9.9
Nordic Fire – Pelletkachel ESPA speksteen

 Auto Pilot System
 Tot 5 jaar garantie verlengbaar
 Bovenaansluiting optioneel
 Traploze continu motor
 Full Auto Cleaning
 Geluidsarm
gietijzeren warmtewisselaar
 Lange levensduur
 Mooier vuur
 Quick start
 Relax functie
 Timer en thermostaat
 Touch afstandsbediening
 Wifi

Geschikt voor:

Beschrijving

Bent u op zoek naar een pelletkachel die weinig ruimte inneemt? Dan is de Espa ideaal: slechts 28 cm diep en voorzien van een rookgasafvoer aan de bovenzijde.

De Espa met speksteen bekleding heeft een extra luxe uitstraling doordat de voorzijde is uitgerust met dun gesneden, massief natuursteen.

De pelletkachel Espa kan zowel als gewone pelletkachel en ook als airplus pelletkachel worden aangesloten. De Airplus versie bevat een extra ventilator en uitgang aan de achterzijde, zodat een extra ruimte verwarmd kan worden.

 

BOVENAANSLUITING OPTIONEEL
De Espa pelletkachel is voorbereid op een bovenaansluitset. Als je hiervoor kiest, dan kan de kachel dichter bij de muur worden geplaatst. Deze bovenaansluitset wordt vooraf door één van onze specialisten op de juiste en veilige wijze voor gemonteerd.

FULL AUTO CLEANING
De nieuwe pelletkachels van het merk Nordic Fire zijn voorzien van een vernieuwde Full Auto Cleaning. De branderplaat kantelt automatisch voordat de kachel wordt ingeschakeld. Hierdoor worden de rest-assen afgevoerd naar de aslade.

GELUIDSARM
Door diverse innovaties zoals de traploze continu motor, gietijzeren warmtewisselaar, in te stellen convectieventilator en relaxfunctie zijn de Nordic Fire pelletkachels de stilste in zijn soort.

LANGE LEVENSDUUR
De lange levensduur van de pelletkachels komt doordat Nordic Fire de kachels bouwt van hoogwaardige kwaliteits materialen. De kachel bestaat uit gietijzer en zwaar staal en de branderruimte is bekleed met het sterkste vermiculite. Dit heeft als voordeel dat er minder warmte naar de electronische onderdelen kan doorstralen.

MOOIER VUUR
Dankzij de nieuwe, gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt, ontstaat er een veel mooier en rustiger vuurbeeld. Daarnaast zijn de vlammen ook nog eens groter. De pelletkachels van Nordic Fire beschikken niet voor niets over het mooiste vuur.

QUICK START
Een Nordic Fire pelletkachel is uitgevoerd met een quartz gloeispiraal, een quartz gloeispiraal is binnen 10 seconden opgewarmd en wordt vele malen heter dan een standaard gloeispiraal. Door het gebruik van deze gloeispiralen start de pelletkachel veel sneller op en is de rookontwikkeling minimaal. Bovendien wordt er stroom bespaard doordat de opstarttijd veel korter is.

TIMER & THERMOSTAAT
Comfort staat bij voorop: daarom zijn alle pelletkachels van Nordic Fire voorzien van een uitgebreide timerfunctie waarmee u diverse programma’s kunt instellen. Daarnaast kunt u dankzij de thermostaat een gewenste temperatuur instellen voor een automatische regeling van de pelletkachel.

TOUCH AFSTANDSBEDIENING
De Nordic Fire is standaard voorzien van een moderne TOUCH afstandsbediening waarmee u eenvoudig alle gewenste instellingen kunt invoeren en diverse data kunt aflezen.

WIFI
Bij Nordic Fire is WiFi standaard en ben je dus voorbereid op de toekomst! Naast de uitgebreide TOUCH bediening is de pelletkachel vanaf elke plek via uw smartphone of tablet te bedienen.

ONTDEK NORDIC FIRE
Nordic Fire is een Nederlandse producent van houtkachels en pelletkachels. Door jarenlange innovatie is Nordic Fire toonaangevend op het gebied van pelletkachels. Het ruime aanbod en de aansprekende techniek, zorgen ervoor dat veel klanten kiezen voor een Nordic Fire.

Extra informatie

Merk

Nordic Fire

Kleur

Speksteen

Minimaal vermogen

2,9 kW

Maximaal vermogen

8,9 kW

Pellet verbruik

0,6 – 1,9 kW

Rendement

91,5%

Diameter rookgasafvoer

Ø80

Rookgasafvoer

boven en achter

Inhoud pelletreservoir

13

kg
Brandduur

9-25 uur

Afmetingen (D x B x H)

280x900x1130 mm

Gewicht [kg]

130

kg
Toon meer eigenschappen