• 100% gegarandeerd hoogste rendement
 • Testlocatie in Oldebroek
Winkelwagen

Een hazelnootkachel installeren kan lastig werk zijn. Zo moet u bijvoorbeeld denken aan het aanleggen van een rookkanaal of afvoerbuis. Daarnaast moet natuurlijk ook de hazelnootkachel zelf nog goed afgesteld worden om optimaal te presteren. Al met al komt er wel het één en ander bij kijken. Bij Trendyverwarmen realiseren wij ons ook dat dit niet voor iedereen zo gemakkelijk is en een overweldigende indruk kan maken. Vandaar dat wij zelf ook voor u de installatie kunnen verzorgen, daarnaast ontvangt u dan van ons op locatie ook tips hoe u het best uw nieuwe hazelnootkachel kunt onderhouden.

Installatiekosten voor de hazelnootkachel

In het kort zijn er drie voornaamste kostenposten waar u rekening mee moet houden. Uiteraard de aanschaf van de kachel zelf (hoewel dit wellicht niet voor iedereen onder de installatie valt), installatiekosten voor het aanleggen van een rookkanaal en tenslotte de overige arbeidskosten.

Kosten aanschaf hazelnootkachel

De kosten van aanschaf van een hazelnootkachel zijn natuurlijk sterk afhankelijk van uw eigen voorkeuren en budget. Zo is een hazelnootkachel waarmee u alleen één kamer verwarmt al beschikbaar vanaf €2.599,-. Wilt u meerdere ruimten en wellicht ook nog uw (tap)water verwarmen? Dan kunnen uw aanschafkosten oplopen. Bekijk ook ons assortiment voor alle producten die branden op hazelnootschillen.

Installatiekosten hazelnootkachel

Voor de installatiekosten van een rookkanaal hanteren wij een stelpost van €470,99 – €661,21, afhankelijk van uw wensen. De prijzen variëren natuurlijk nog per type kachel, uw woning en andere variabelen. Voor iedere strekkende meter extra betaalt u nog tussen de € 86,25 – € 100,25 aanvullend.

Overige arbeidskosten

Daarnaast dient u ook nog rekening te houden met de kosten voor het daadwerkelijke installatieproces. Zo rekenen wij €60,- per uur per persoon aan reisuren vanaf onze locatie in Anerveen. De arbeidsuren rekenen wij ditzelfde bedrag voor. Tenslotte komt er nog een kleine kilometervergoeding van €0,23 per kilometer bij. Al deze prijzen van de arbeidskosten zijn inclusief BTW.

Meer informatie over installatiekosten hazelnootkachel?

Heeft u nog aanvullende vragen open staan over de kosten van het installeren van een hazelnootkachel? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken bij Trendyverwarmen graag mee met uw unieke situatie en voorzien u vrijblijvend van passend advies.

Reviews

Wat hebben andere mensen te zeggen over Trendyverwarmen.nl?

 • Goede bereikbaarheid en service. Goed advies aan de telefoon en op locatie goede service geleverd met uitleg. Toppers echt een aanrader

  Mathijn

  Geplaatst op: 2023-03-15 09:17:38
 • Onlangs zonneboilerset met 4 panelen en boilervat bij Trendy Eco gekocht en in samenwerking geinstalleerd. Goede ervaring met ze: zeer sympathiek, meedenkend, behulpzaam en betrouwbaar. Echt een aanrader. Het systeem werkt inmiddels perfect.

  Onno

  Geplaatst op: 2023-02-16 10:10:02
 • Top service! We hebben een huis gekocht waar TrendyVerwarmen jaren geleden de pelletkachel heeft geleverd. Zelfs nu nog helpen ze ons wanneer we vragen hebben. Heel fijn!

  Maikel

  Geplaatst op: 2023-01-16 16:17:45
 • Trendy Eco heeft geweldig goed, geduldig, vakkundig en snel geholpen bij een storing van mijn pellet-cv. Ze laten je zeker niet in de kou zitten! Fijn dat zulke service nog te vinden is.

  Marnix Simonis

  Geplaatst op: 2022-11-24 14:32:37