Infrarood convectorpaneel

Toont alle 7 resultaten

Infrarood convectorpanelen: het beste van twee verwarmingsmethoden

Een infrarood convectorpaneel heeft eigenlijk het beste van het verwarmen door middel van zowel convectiewarmte als infrarood stralingswarmte in zijn arsenaal. Zo biedt het infrarood verwarmen namelijk een heleboel comfort, terwijl verwarmen door middel van convectie juist veel sneller is dan het infrarood verwarmen. Zo kan je op korte termijn er warm bij zitten met de snelle opwarming van je kamer door convectie, en kan je op de lange termijn juist genieten van het comfort dat de infrarood verwarmingsmethode biedt.

Waarom kiezen voor een infrarood convectorpaneel?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een infrarood convectorpaneel. Allereerst profiteer je namelijk niet alleen van de stralingswarmte, zoals de infrarood panelen dit ook bieden, maar ook van convectiewarmte die in staat is jouw kamer veel sneller te verwarmen. Je zou verwachten dat door de convectiewarmte de infrarood convectorpanelen wellicht wel wat geluid zouden veroorzaken. Niks is echter minder waar, doordat het infrarood convectorpaneel niet beschikt over bewegende delen is het namelijk tamelijk geruisloos. Er komt bijvoorbeeld geen ventilator aan te pas. Verder is elke verwarmingsunit voorzien van een eigen temperatuurregelaar, zo kun je elke ruimte voorzien van een temperatuur naar wens. Klimaatbeheersing is sowieso goed mogelijk met een infrarood convectorpaneel, de combinatie tussen convectiewarmte en stralingswarmte zorgt namelijk voor een doordringing van warmte in de kamer en een comfortabel microklimaat. Kortom, het is een hoge kwaliteit oplossing voor het verwarmen van jouw huis die ook nog eens duurzaam en betaalbaar is!

Bestel eenvoudig je infrarood convectorpanelen bij Trendyverwarmen.nl!

Wil je graag meer informatie over het infrarood convectorpaneel? Of wil je graag dat één van onze medewerkers meekijkt met jouw persoonlijke situatie of dit een geschikte oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies. Ook is het natuurlijk mogelijk om de installatie van infrarood convectorpanelen door ons te laten verzorgen.