Tapwater en woning verwarmen

Toont alle 9 resultaten

Tapwater en woning verwarmen door middel van zonnecollectoren

De zonneboilersets met zonnecollectoren voor tapwater en woning verwarmen zijn speciaal geproduceerd om naast het tapwater ook jouw woning te kunnen verwarmen. Waar het traditioneel gebruikelijk is dat zowel tapwater en woningen verwarmd door middel van een cv ketel op gas is dit de laatste jaren aan het veranderen. De zonneboilerset is een uitermate duurzaam alternatief voor de cv ketel op gas. Door deze aan te schaffen kun je zowel je huis verwarmen als het tapwater van de badkamer, keuken, en toilet(ten). Dit is goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee!

Hoe werkt een zonneboilerset voor tapwater en woning?

De zonneboilerset voor tapwater en woning wordt zoals eerder vermeld geïnstalleerd om zowel het tapwater als jouw woning te verwarmen. Dit gaat door middel van drie onderdelen; de zonnecollectoren, een goed geïsoleerde en hygiënische tapwaterboiler en een CV pomp. De zonnecollectoren zijn vlakkeplaatcollectoren met daarop een afdekplaat. Achter de panelen zitten buizen waar het water doorheen kan stromen. Door de absorptieplaat wordt het zonlicht opgenomen welke vervolgens de warmte afgeeft aan het water in de buizen. Vanaf hier kan het water rondgepompt worden door alle leidingen om zowel het tapwater als jouw woning te verwarmen.

Waarom een zonneboilerset om tapwater en woning te verwarmen?

Met de zonneboilersets op deze pagina kun je zowel het tapwater als jouw woning verwarmen. Er zijn echter ook zonneboilersets die alleen tapwater verwarmen beschikbaar bij Trendyverwarmen. Op de pagina over zonneboilersets voor tapwater lees je er meer over. De belangrijkste reden om ervoor te kiezen een zonneboilerset aan te schaffen die zowel het tapwater als jouw woning is natuurlijk het comfort dat dit biedt. Daarnaast zal deze zonneboilerset ook veel kunnen besparen op de energierekening doordat er nog minder gas verbruikt zal worden voor het verwarmen van jouw woning.

Meer informatie over de zonneboilersets voor tapwater?

Wil je graag meer informatie over de zonneboilersets met zonnecollectoren voor tapwater en woning verwarmen, en welke specifiek het beste bij jouw persoonlijke situatie past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies. Ook is het mogelijk om de installatie van de zonneboilerset door ons te laten verzorgen.