Warmtepomp van AQTherm kopen?

Wilt u graag een warmtepomp van AQTherm kopen? Dan bent u bij Trendyverwarmen aan het juiste adres. Wij bieden verschillende warmtepompen van AQTherm aan. Voornamelijk lucht-water warmtepompen, maar ook Hybride systemen. Een hybride systeem zijn zonnepanelen in combinatie met water glycol, het voordeel is dat je 60 tot 65 % minder stroom verbruik hebt, geen geluid hebt van de buiten unit, daarnaast heb je nog genoeg stroom over voor je eigen huishouden, dus lage tot geen maandelijkse energiekosten meer en je kunt optioneel ook nog koelen.

Bekijk op deze pagina ons aanbod en lees kort over hoe de producten werken.

Enig resultaat

Hoe werkt de lucht-water warmtepomp van AQTherm?

De lucht-water warmtepompen zijn uitermate energie efficiënt in het opwekken van warmte door middel van de warmte uit de lucht. Dit type warmtepomp heeft als voornaamste voordeel dat het zeer eenvoudig is in te zetten in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen en ook goed werkt in combinatie met bijvoorbeeld heatpipes of zonnecollectoren en een normale of Elektrische CV ketel. In principe onttrekt de warmtepomp de warmte van buiten naar binnen. Middels deze wijze kunt u allereerst uw woning verwarmen, en daarnaast ook uw tapwater verwarmen. Hiervoor gebruikt het logischerwijs wel stroom maar hierdoor kunt u uw gasgebruik (fors) verminderen.

Welke AQTherm warmtepomp kopen?

Momenteel bieden wij bij Trendyverwarmen slechts meerdere types aan, waaronder de AQTherm Ecobox. Dit model is vrij nieuw en is breed toepasselijk. Zo blijft het goed functioneren met buitentemperaturen tussen -25°C en 35°C wanneer u wilt verwarmen en is het in staat uw woning te verkoelen met buitentemperaturen tussen de -5°C en 43°C.

Kortom, een echte alleskunner!

Wat levert een AQTherm warmtepomp op?

Bij -15°C heeft dit systeem nog een COP van 2, dit houdt in wanneer de warmtepomp een verbruik heeft van 1kw elektrische energie, je er 2kw geleverde warmte voor terugkrijgt. De opbrengst is dus altijd meer dan het verbruik. In de zomer hebben de TD en TH warmtepompen een COP van 6. Dit houdt in als de warmtepomp 1kw elektrische energie verbruikt, dat het 6kw warmte energie opbrengt.

Koop uw AQTherm product bij Trendyverwarmen!

Enthousiast over AQTherm of over de warmtepompen an sich? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor (één van) de warmtepomp(en)! Heeft u eerst nog enkele vragen? Of wilt u persoonlijk advies over wat het beste past in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze specialisten denkt graag met u mee en voorziet u van passend advies.