Staande hygiëne boiler

Eén van de boilers die je bij ons kunt krijgen is de staande hygiëne boiler. Op deze pagina vind je de boilers die wij aanbieden van dit type, meer informatie over deze boiler en waar deze voor gebruikt kan worden.

Toont alle 3 resultaten

Staande hygiëne boiler voor het verwarmen van jouw water

Deze boiler is geschikt voor het verwarmen van het water in jouw huis. Naast dat het wordt verwarmd zorgt deze boiler er ook voor dat het water in het boilervat op de juiste temperatuur blijft, zo blijft er altijd voldoende warm water beschikbaar. Deze staande hygiëne boiler werkt op elektriciteit waardoor het jouw huis constant kan voorzien van warm water. Doordat het op elektriciteit werkt is het een duurzaam alternatief voor de conventionele boilers die juist op gas werken. Doordat de elektrische boiler geen fossiele brandstoffen zoals gas gebruikt is deze in vele gevallen zuiniger dan de conventionele boiler. Dit is goed voor het milieu, maar ook voor jouw eigen portemonnee!

Waarom deze staande hygiëne boiler aanschaffen?

Een groot voordeel aan deze soort boilers is dat deze al het water kunnen verwarmen in tegenstelling tot een kleinere tapwaterboiler. Door één van de boilers op deze pagina aan te schaffen verzeker je jezelf en de andere mensen in jouw gezin dus van ‘hoofdboiler’ waarmee je met lekker warm water kunt douchen of in bad kunt. Aanvullend zou je kunnen overwegen om kleinere tapwaterboilers te laten installeren op plekken waar je ook altijd van warm water voorzien wilt zijn. Zo kun je de ‘hoofdboiler’ ontlasten van het werk dat hij zou moeten verrichten om het warme water in de keuken te leveren.

Bestel jouw staande hygiëne boiler eenvoudig online!

Enthousiast geworden over de staande hygiëne boiler? Bestel hem dan direct online of neem vrijblijvend contact met ons op bij eventuele vragen. Wij denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies. Ook is het mogelijk om de installatie van jouw staande hygiëne boiler door ons te laten verzorgen.