Elektrische CV ketel kopen?

Wilt u een Elektrische CV ketel kopen? Op deze pagina vindt u de elektrische CV ketels die wij aanbieden. Ook vindt u op deze pagina meer informatie de producten, de voordelen ervan en wat Trendyverwarmen voor u kan betekenen.

Toont alle 4 resultaten

Elektrische CV ketels

Het merendeel van de woningen in Nederland heeft nog steeds een centrale verwarming. Vaak bestaat deze uit een reeks van radiatoren waar water doorheen stroomt. De cv-ketel verwarmt vervolgens het water wat door de radiatoren stroomt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een brander die de brandstof (meestal aardgas) verbrandt. Een elektrische CV ketel verwarmt ook het water in de radiatoren, alleen wordt dit gedaan door een elektrisch verwarmingselement. Hierdoor bieden elektrische CV ketels een duurzame oplossing.

Voordelen elektrische cv ketel

Een elektrische cv ketel biedt een duurzame oplossing doordat het gasloos wonen mogelijk maakt. Daarnaast is de elektrische ketel makkelijk te installeren doordat het vrij compact is. Doordat de elektrische verwarmingsketel geen gebruik maakt van aardgas, is er geen kans op gasexplosies of  CO-vergiftiging. Daarnaast is de aankoopprijs van een elektrische CV ketel erg voordelig. De verwachting voor de komende jaren is dat aardgas hoogstwaarschijnlijk duurder zal worden en elektriciteit relatief goedkoper. Echter is het momenteel nog niet rendabel om een elektrische cv ketel aan te schaffen als u niet beschikt over zonnepanelen. Hoewel een elektrische ketel veel voordelen heeft, zijn de jaarlijkse kosten voor elektriciteit een groot nadeel. Stroom is veel duurder dan andere energiebronnen. Een elektrische ketel oogt daarom niet meteen aantrekkelijk voor de verwarming van uw huis. Maar toch is een elektrische verwarmingsinstallatie interessant. Wanneer u een kleine ruimte wilt verwarmen, de ketel als bijverwarming wilt gebruiken, u voorzien bent van zonnepanelen of u geen gasaansluiting heeft, biedt de elektrische verwarmingsketel een goede oplossing.

CV ketel vervangen

Wilt u uw CV ketel vervangen door een elektrische ketel? Bij TrendyVerwarmen bestelt u eenvoudig uw nieuwe CV. Heeft u hulp nodig bij het vervangen van uw ketel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.