Boiler indirect gestookt

Met een elektrische boiler verwarmen beschik je altijd over voldoende warm water. Het water wordt door een boiler niet alleen verwarmt, maar wordt ook in de boiler op temperatuur gehouden zodat er altijd voldoende warm water is. Er zijn een aantal verschillende soorten elektrische boilers die wij aanbieden. Afhankelijk van de hoeveelheid warmwaterbehoefte en de ruimte waar de boiler terechtkomt, kan een passende elektrische boiler gekozen worden. Niet alleen over de praktische kant een zonneboiler is nagedacht, ook over het design is nagedacht. De afwerking en het strakke design zorgt voor een nette uitstraling.

Werking van een elektrische boiler

Een elektrische boiler is een goed alternatief voor een boiler dat op gas werkt. Dit is zowel voor het milieu als in de kosten voordelig. De boiler heeft daarnaast geen afvoer van gassen of ventilatie nodig. Een elektrische boiler zorgt ervoor dat het water in de boiler wordt opgewarmd. De boiler verwarmt het water voor in de keuken, de douche of badkamer.

Elektrische boiler kopen

Afhankelijk van de ruimte waarin de boiler zal komen, kun je ervoor kiezen om een staande boiler of een hangende boiler te kiezen. Onder de staande boilers is dan ook nog de keuze om een staande boiler voor tapwater of een staande boiler voor al uw water in uw woning te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk te kijken wat de hoeveelheid liter warm water er benodigd is. Als dit is vastgesteld kan worden gekeken welke boiler het beste bij jou past. Ten slotte kunt u ook nog eens voor een boiler zowel met als zonder een warmtewisselaar kiezen. De warmtewisselaar zorgt ervoor dat de warmte uit de omgeving wordt onttrokken en in de boiler wordt gebruikt.

Meer informatie over de elektrische boilers

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste elektrische boiler. Neem bij andere vragen ook gerust contact met ons op.