Elektrische RVS keukenboiler

Sinds de opkomst van duurzaamheid en de overgang van gas naar elektriciteit is de elektrische RVS keukenboiler stevig in opkomst. Boilers zijn eigenlijk voorraadvaten voor warm water, deze worden benut omdat het vermogen onvoldoende is voor het bijhouden van warm water vraag. En bij meer vraag is voorraad creëren de oplossing. De elektrische RVS keukenboiler is de oplossing voor in jouw keuken.

Toont alle 3 resultaten

RVS wordt de nieuwe standaard voor elektrische keukenboilers

Voorheen vond je in Nederland voornamelijk boilers met vaten van koper. Vanwege de kalkhoudende waterleidingen in Nederland is koper een kwalitatief goede keuze. Ondanks dat het duur is heb je er jarenlang plezier van. Doordat de kopervoorraden steeds minder worden zal koper in de komende jaren gaan stijgen in prijs. Sinds enkele jaren meet de beste kwaliteit RVS zich uitstekend met koper. Daarnaast biedt een elektrische RVS keukenboiler ook andere voordelen. RVS geleid minder waardoor de gelaagdheid in een boiler veel beter in stand houdt. Daarnaast is een elektrische RVS keukenboiler stukken goedkoper in prijs!

Soorten elektrische RVS keukenboilers

Bij Trendyverwarmen vindt je twee soorten elektrische RVS keukenboilers. Zo hebben wij de keukenboiler Luna en de keukenboiler Luna Hotfill. De Luna en Luna Hotfill zijn de ideale boilers voor in jouw keuken. De tank is van roestvast staal gemaakt en bestand tegen carrosie. De boiler wordt tussen de leidingen geplaatst waardoor je direct warm water tot je beschikking hebt. Optioneel is om met behulp van de elektrische RVS keukenboiler aansluitset te boiler aan te sluiten.

Keukenboiler kopen

Ben je geïnteresseerd in een elektrische keukenboiler? Je kunt gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Zijn er onduidelijkheden of heb je vragen? Dan kun je contact met ons opnemen. We staan je graag te woord en helpen je graag bij het kiezen van de juiste elektrische RVS keukenboiler. Je kunt ons bereiken door te mailen naar info@trendyverwarmen.nl, te bellen naar 0524-563739 of stuur een Whats App bericht naar 0542-563739.