Hangende hygiëne tapwater boiler

Een hangende hygiëne tapwater boiler kan de ideale uitbreiding voor je huis zijn. Zo kan deze boiler gebruiken om jouw primaire boiler te ontlasten, en vooral om constant warm water te leveren op plekken waar je slechts een kleine hoeveelheid nodig zal hebben. De hangende hygiëne tapwater boilers zijn compacte oplossingen, en leveren constant warm water vlak bij de kraan zonder leidingverliezen. Op deze pagina vind je de boilers die wij van dit type aanbieden, waarvoor deze boilers dienen daarnaast wat voor voordelen zij met zich mee dragen.

Toont alle 9 resultaten

Hangende hygiëne tapwater boiler voor het verwarmen van tap- en kraanwater

Je kent het vast wel, die momenten dat je langer staat te wachten op warm water dan je eigenlijk zou willen. Door het gebruiken van een hangende hygiëne tapwater boiler is dat verleden tijd! Deze kleine maar fijne boilers zijn ideaal voor het verwarmen van kleine hoeveelheden water, zoals in de keuken of een spoelbak. De elektrische boilers werken daarnaast ook niet op gas of een andere fossiele brandstof. Dit maakt deze boilers een stuk duurzamer dan conventionele boilers. Gunstig voor het milieu, en ook voor je portemonnee!

Waarom deze hangende hygiëne boiler aanschaffen?

Een groot voordeel van deze juist zulke kleine hangende hygiëne tapwater boilers is dat deze zeer compact zijn. Dit in tegenstelling tot de staande hygiëne tapwater boilers die wat meer ruimte innemen. Dit betekent dat je de voordelen kunt ervaren van constant warm water en duurzaamheid, zonder dat er een boiler opzichtig in jouw keuken hoeft te worden gemonteerd! De boiler kan hangend gemonteerd worden, bijvoorbeeld in een keukenkastje, zodat je er nog steeds een strakke keuken op na houdt.

Bestel jouw hangende hygiëne tapwater boiler online bij Trendyverwarmen!

Heb je interesse gekregen in de hangende hygiëne tapwater boiler? Bestel hem dan direct online of neem vrijblijvend contact met ons op bij eventuele vragen. Wij denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies. Ook is het natuurlijk mogelijk om de installatie van jouw hangende hygiëne tapwater boiler door ons te laten verzorgen.