Staande hygiëne tapwater boiler

Een staande hygiëne tapwater boiler is de ideale aanvulling voor jouw huis! Deze boiler is speciaal ontwikkeld om jouw primaire boiler te ontlasten en te dienen als een toegewijde boiler voor één bepaalde toepassing. Zo kan je bijvoorbeeld een boiler in de keuken gebruiken, om hier de kraan te voorzien van constant warm water. Ook zou je deze boiler kunnen gebruiken als toegewijde boiler voor bij een spoelbak. Op deze pagina vind je alle boilers die wij van dit specifieke type aanbieden, waarvoor deze boilers het best gebruikt kunnen worden en tenslotte welke voordelen deze zoal met zich mee dragen.

Toont alle 5 resultaten

Staande hygiëne tapwater boiler voor in jouw huis

Je kent het vast wel, je staat net lekker onder de douche, en iemand anders gaat net op dat moment de afwas doen. Wat krijg je dan? Juist ja, een koude douche. Dit wil je natuurlijk niet! Onze staande hygiëne tapwater boilers zijn hier een uitkomst voor! Deze relatief kleine elektrische boilers dienen als toegewijde boiler voor bijvoorbeeld in de keuken om de primaire boiler (die jouw douchewater verwarmt) te ontlasten. Gevolg is dat je nooit meer onder een koude douche hoeft te staan! Daarnaast zijn dit elektrische boilers. Deze zijn een stuk duurzamer dan conventionele boilers die gebruik maken van fossiele brandstoffen zoals gas. Dit is goed voor het milieu, en scheelt vaak ook op de energierekening!

Waarom deze staande hygiëne boiler aanschaffen?

Een groot voordeel van deze staande hygiëne boilers is dat ze extra snel jouw water verwarmen. Dit in vergelijking met de hangende hygiëne tapwater boilers die dit iets minder snel kunnen. Daarnaast zijn de staande varianten verkrijgbaar in grotere formaten zodat ze ook geschikt zijn voor meerpersoonshuishoudens.

Bestel jouw staande hygiëne tapwater boiler eenvoudig online!

Ben je enthousiast geworden over de staande hygiëne tapwater boiler? Bestel hem dan direct online of neem vrijblijvend contact met ons op bij eventuele vragen. Wij denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies. Ook is het natuurlijk mogelijk om de installatie van jouw staande hygiëne tapwater boiler door ons te laten verzorgen.